Головна » Інше » У червні у Львівській області було приватизовано 37 об’єктів

У червні у Львівській області було приватизовано 37 об’єктів

У червні у Львівській області було приватизовано 37 об’єктів, у тому числі 8 – загальнодержавної і 29 – комунальної власності, – повідомив „Контекст-медіа” відділ аналітичних досліджень Регіонального відділення Фонду держмайна України у Львівській області.

30 приватизованих об’єктів, за повідомленням відділення, належали до групи А (26 – комунальної форми власності і 4 – загальнодержавної), 4 – до групи Д (1 – комунальної і 3 – загальнодержавної форми), 3 – до групи Ж (2 – комунальної та 1 – загальнодержавної).

За способами приватизації: 34 об’єкти було приватизовано шляхом викупу, 2 – продано на аукціоні, 1 – на некомерційному конкурсі.

Безпосередньо РВ ФДМУ у Львівській області у червні приватизував 22 об’єкти, з них – 8 об’єктів загальнодержавної власності (4 – групи А, 3 – групи Д, 1 – групи Ж), 14 об’єктів комунальної власності (13 – групи А, 1 – групи Ж).

Органами приватизації у містах обласного підпорядкування та районах області протягом червня приватизовано 15 об’єктів.

5 об’єктів приватизував відділ міськвиконкому з приватизації і управлінню майном м.Стрия.
4 об’єкти роздержавлено управлінням ресурсів Львівської міської ради.

3 об’єкти приватизовано відділом приватизації та управлінням Трускавецької міської ради.
По одному об’єкту приватизували фонд комунального майна Буської міської ради, фонд комунального майна при Перемишлянській райраді та відділ з управління майном комунальної власності і приватизації Миколаївської райради.

Нагадаємо, у травні у Львівській області було приватизовано 46 об’єктів.

З початку 2003 року на Львівщині приватизовано 194 об’єкта: 34 групи А загальнодержавної форми власності і 142 – комунальної, 10 об’єктів групи Ж (6 – загальнодержавної форми власності і 4 – комунальної), 8 об’єктів незавершеного будівництва (6 – загальнодержавної форми власності і 2 – комунальної).

З початку приватизації в області роздержавлено 8565 об’єктів (з них 30 приватизував ЦА ФДМУ).
Львівщина займає 1-ше місце по Україні за кількістю приватизованих об’єктів комунальної форми власності, і 2-ге – серед інших областей за загальною кількістю приватизованих об’єктів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...