Головна » Інше » Реконструкцію водопроводів Львова австрійська компанія Rabmer розпочне у вересні

Реконструкцію водопроводів Львова австрійська компанія Rabmer розпочне у вересні

У вересні австрійська компанія Rabmer розпочне роботу з реконструкції водопроводів Львова. Про це було повідомлено сьогодні на зустрічі голови Львівської ОДА Олександра Сендеги з головою Rabmer Йозефом Рабмером.

Олександр Сендега наголосив, що співпраця з австрійською компанією сприятиме посиленню зовнішньоекономічних зв’язків України та Австрії, а також залученню інвестицій в українську економіку.

Йозеф Рабмер, у свою чергу, повідомив, що під час реконструкції водопроводів у Львові населення міста не відчує жодних незручностей, оскільки компанія проводитиме додаткові підключення води.
„Ми передаємо в розпорядження львів’ян усю техніку, наші ж працівники лише навчать, як нею користуватись”, — зазначив Й.Рабмер.

Нинішня зустріч представників Rabmer з керівництвом Львівської області уже друга за рахунком. Перша відбулася з попереднім головою Львівської ОДА Мироном Янківим 8 березня цього року. У її ході відбулося обговорення питання участі австрійської компанії у тендері з реконструкції водопроводів у старій частині Львова та важкодоступних місцях міста, а також питання спорудження каналізаційного колектора в м. Самборі.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...