Головна » Інше » „Світоч” розпочав випуск серії плиткового шоколаду „Колекція 1882”

„Світоч” розпочав випуск серії плиткового шоколаду „Колекція 1882”

ЗАТ „Львівська кондитерська фірма „Світоч” розпочала випуск серії плиткового шоколаду „Колекція 1882”, присвяченої 120-річчю виробництва „Світоча”. Про це „Контекст-медіа” повідомив фахівець зі зв’язків з громадськістю кондитерської фірми Анатолій Нашкерський.

За його словами, у продаж надійшли уже два види продукту з цієї серії – шоколад з какао-крупкою і молочний шоколад з добавками родзинок, апельсинових цукатів та дроблених лісових горішків.

Анатолій Нашкерський зазначив, що шоколад із какао-крупкою розрахований на гурманів чорного шоколаду. Він містить 72% какао-продуктів і має витончений гіркувато-терпкий смак, який йому надають обсмажені шматочки натуральних какао бобів.

Молочний шоколад „Колекції 1882”, за словами представника „Світоча”, має вершковий присмак. „Особливого відтінку додають апельсинові цукати. Вони постачаються з Нідерландів і відповідають найвищим вимогам якості”, – зазначив Анатолій Нашкерський.

Рецептура шоколаду з „Колекції 1882” розроблена фахівцями „Світоча”.

На сьогодні ЗАТ „Львівська кондитерська фірма „Світоч” випускає 138 видів кондитерської продукції.

„Світоч” належить до найбільших виробників кондитерських виробів в Україні. Частка компанії на вітчизняному ринку шоколадних виробів становить близько 10%.

У 2001 році фабрика виробила 44 тис. тонн кондитерської продукції на загальну суму 355 млн. грн. (у 2000 р. – на 8% менше). Того ж року вона реалізувала продукції на суму 321 млн. грн.

Контрольним пакетом акцій „Світоча” володіє компанія Nestle.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...