Головна » Інше » „Ензим” отримав сертифікат якості ISO 9001:2001

„Ензим” отримав сертифікат якості ISO 9001:2001

Один з найбільших в Україні виробників хлібопекарських дріжджів – ЗАТ „Ензим” (ТМ „Львівські дріжджі”) отримав сертифікат на відповідність системи управління якістю міжнародному стандарту ISO 9001:2001, – повідомили „Контекст-медіа” у компанії.

Розробка і впровадження системи, як зазначили у відділу маркетингу ЗАТ „Ензим”, проходили за консультаційної підтримки Уельського центру якості, Української асоціації якості та Львівського центру якості.

„Ензим” – це перший спеціалізований виробник хлібопекарських дріжджів, який запровадив систему управління якістю на своєму підприємстві за міжнародними стандартами”, – підкреслили у компанії.

ЗАТ „Ензим” був заснований ще у 70-х роках ХІХ століття як броварня броварем Грундою. З 1922 по 1945 рік – Акційна Спілка „Лисиницька фабрика пресованих дріжджів і спирту”, з 1945 по 1994 рр. – Львівський дріжджовий завод. У 1994 році підприємство пройшло приватизоване. Сьогодні на „Ензимі” працює 420 осіб. Підприємство щороку випускає до 39 тис. тонн дріжджів. Продукцію „Ензиму” використовують у своєму виробництві більшість обласних хлібооб’єднань України.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...