Головна » Інше » При формуванні обсягів видатків у сільських і міських бюджетах на 2003 рік використовувався формульний підхід – О.Демків

При формуванні обсягів видатків у сільських і міських бюджетах на 2003 рік використовувався формульний підхід – О.Демків

„При складанні сільських і міських бюджетів на 2003 рік використовувався формульний підхід до формування обсягів видатків”, – повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Демків 8 квітня у Миколаєві на нараді-семінарі із сільськими головами.

Формульний підхід, як пояснив Олег Демків, означає, що видатки при формуванні бюджетів вираховувались за спеціальною формулою по кожній галузі окремо. За його словами, хоч підхід цей і не зовсім досконалий (неможливо застосувати одну формулу до формування бюджетів всіх сіл України), але процес формування бюджетів став більш чітким і прозорим.

Олег Демків поінформував, що наразі частка сільських бюджетів в загальному бюджеті області на 2003 рік є незначною, однак, вважає, цю ситуацію допоможе виправити впровадження адміністративної реформи.

Загальний бюджет Львівської області становить 1,70 млрд. грн., з них 40 млн. грн. припадає на 592 сформовані бюджети сільрад.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...