Головна » Інше » Єдиний реєстраційний офіс у Львові виконує лише консультаційні функції — Зеновій Бермес

Єдиний реєстраційний офіс у Львові виконує лише консультаційні функції — Зеновій Бермес

„Зараз Єдиний реєстраційний офіс у Львові виконує консультаційні функції”, — заявив у коментарі „Контекст-медіа” голова Асоціації підприємців та роботодавців Львівщини Зеновій Бермес.

„При такому стані справ він до кінця року працювати не буде”, — вважає Зеновій Бермес. Для початку функціонування реєстраційного офісу, за його словами, не вистачає ані людського ресурсу, ані відповідної роботи правоохоронних органів — міліції та податкової.

11 липня у Львові відбулося відкриття Єдиного реєстраційного офісу. З початку фактичного відкриття офісу, як заявляв раніше його директор Володимир Дуда, одразу ж були проблеми із достатньою кількістю працівників. Як заявляв на відкритті начальник управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Василь Щеглюк, робота єдиного реєстраційного офісу у Львові дозволить на 2 млн. грн. збільшити надходження до міського бюджету.

Єдиний реєстраційний офіс у Львові було створено для полегшення реєстрації нових підприємств — для отримання документів на реєстрацію нового підприємства лише в одному приміщенні.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...