Головна » Інше » Незабаром буде підведено підсумки конкурсів „Кращий інвестиційний проект у сфері малого бізнесу” та „Кращий інноваційний проект у сфері малого бізнесу”

Незабаром буде підведено підсумки конкурсів „Кращий інвестиційний проект у сфері малого бізнесу” та „Кращий інноваційний проект у сфері малого бізнесу”

Підсумки конкурсів „Кращий інвестиційний проект у сфері малого бізнесу” та „Кращий інноваційний проект у сфері малого бізнесу” буде проведено в двотижневий термін — повідомив „Контекст-медіа” начальник відділу підприємництва Львівської ОДА Іван Калита.

Метою проведення таких конкурсів є заохочення суб’єктів малого підприємництва до інвестиційної та інноваційної діяльності.

Переможці конкурсів отримають винагороди на основі типового контракту та матимуть право безоплатно представляти свої проекти під час проведення щорічного Економічного форуму у Львові.

До участі у конкурсі „Кращий інноваційний проект у сфері малого бізнесу” допускалися проекти, реалізація яких забезпечить скорочення технологічних витрат виробництва, реалізації енерго- та ресурсозберігаючих технологій, освоєння випуску нових видів продукції, переведення виробництва на випуск продукції за міжнародного визнаними стандартами.

Головне управління економіки приймало проекти до 1 жовтня.

Конкурси на „Кращий інвестиційний проект у сфері малого бізнесу” та „Кращий інноваційний проект у сфері малого бізнесу” головне управління економіки проводить на виконання розпорядження голови Львівської ОДА від 7.08.2003р № 776.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...