Головна » Інше » Депутати Дрогобицької міської ради створили комісію по розслідуванню факту відшкодування ОДПІ Дрогобича за рішенням суду ПП „Папірус 2002” понад 4 млн. грн. ПДВ

Депутати Дрогобицької міської ради створили комісію по розслідуванню факту відшкодування ОДПІ Дрогобича за рішенням суду ПП „Папірус 2002” понад 4 млн. грн. ПДВ

Сьогодні депутати Дрогобицької міськради прийняли рішення створити депутатську комісію по розслідуванню факту відшкодування ОДПІ Дрогобича за рішенням суду ПП „Папірус 2002” понад 4 млн. грн. ПДВ, — повідомив „Контекст-медіа” заступник голови Львівської облради Андрій Парубій, який брав участь у сьогоднішньому засіданні сесії Дрогобицької міськради, скликаному на вимогу Координаційної ради національно-демократичних сил Дрогобича.

Більшість депутатів Дрогобицької міської ради у виступах зазначили, що вони схильні вважати аферою те, що ОДПІ Дрогобича відшкодувала ПП „Папірус 2002” понад 4 млн. грн. ПДВ.

Депутати також поставили на голосування пропозицію про вивід із складу Дрогобицького міськвиконкому начальника ОДПІ Дрогобича Олексія Сторчила. Однак Олексій Сторчило, який був також присутній на засіданні сесії, сам подав заяву про вихід із складу виконкому м.Дрогобича, яка була підтримана.

Приватне підприємство “Папірус 2002”, яке встало на облік у ОДПІ Дрогобича 10 червня, 8 липня виставило ОДПІ фінансових претензій на 4 млн. 541 тис. 856 грн., а 25 липня сума вже була на рахунку “Папіруса 2002”. Проблема, на думку міського голови Дрогобича Михайла Лужицького, а також представників Координаційної ради національно-демократичних сил Дрогобича, полягає в тому, що у разі перевиконання плану з ПДВ, на прибуток та інших податків законом передбачена дотація вирівнювання: понад 37% від надлишкової суми залишаються у бюджеті міста. Після того, як було відібрано 4,5 млн. грн., сподіватися на дотаційні кошті місту не доводиться.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...