Головна » Інше » Конференція „Науково-технічні проблеми сучасного залізобетону” пройшла у Львові

Конференція „Науково-технічні проблеми сучасного залізобетону” пройшла у Львові

7 жовтня у Львові відбулось відкриття третьої Всеукраїнської науково-практичної „Науково-технічні проблеми сучасного залізобетону” у Львові.

Як пояснив начальник управління Держкомбуду та архітектури України Анатолій Григор, Львівщину вибрано місцем проведення конференції саме тому, що вона займає третє місце в Україні по збільшенню обсягів будівельних робіт, пропустивши попереду лише Донецьку область та м. Київ. „Якщо перевести це на душу населення, то Львівська область є найбільшою в Україні по обсягах виробництва будівельної продукції”, — зазначив Анатолій Григор.

Зараз застосовуються різні схеми будівництва із залізобетону, в тому числі й ті, які надходять з-за кордону, вони потребують вивчення, адаптації, пристосування до наших умов, до можливостей наших приладобудівних заводів, заводів з виробництва бетону. Україна представлена і працює в Міжнародній федерації по залізобетону, тому це дасть можливість застосувати світові досягнення”, — розповів Анатолій Григор.

Третя всеукраїнська науково-технічна конференція “Науково-технічні проблеми сучасного залізобетону” триватиме до 11 жовтня. Організаторами конференції виступили: Державний комітет з будівництва та архітектури, Львівська обласна державна адміністрація, виконавчий комітет Львівської міської ради, Академія будівництва України, Творча науково-технічна спілка будівельників України, Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій, Національний університет “Львівська політехніка”, Київський національний університет будівництва та архітектури. На конференції присутні спеціалісти з будівельної галузі з усіх областей України, країн СНД та Європейського Союзу.

Дві попередні конференції у 1995 та 1999 рр. проходили у Києві.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...