Головна » Інше » На двох із трьох Львівських хлібзаводах запасів борошна вищого ґатунку вистачить на три дні

На двох із трьох Львівських хлібзаводах запасів борошна вищого ґатунку вистачить на три дні

На двох із трьох львівських хлібзаводах запасів борошна вищого ґатунку вистачить на три дні. Про це „Контекст-медіа” повідомила дирекція Львівського хлібокомбінату та Львівського хлібзаводу №1.

На кожному хлібзаводі запаси борошна вищого ґатунку становлять по 60 т.

Зараз є недостатність у вищому ґатунку борошна, однак ситуація з постачанням борошна є динамічною, і вже завтра може налагодитись, — одноголосно заявили основні хлібовиробники.

Запасів інших видів борошна на Львівському хлібокомбінаті є 200 т, на Львівському хлібзаводі №1 — близько 300 т. Для випікання хліба такого запасу вистачить на 15 днів кожному зокрема.

Щодо виплат дотацій, то як повідомив директор Львівського хлібзаводу №1 Володимир Соболь, з 16 вересня даному хлібзаводу з обласного бюджету виплачено близько 30 тис. грн. ”Поки що виплати проводять стабільно”, — зазначив Володимир Соболь.

Нагадаємо, що розпорядженням голови Львівської ОДА від 10 вересня цього року основним хлібопекарням передбачено компенсувати з обласного бюджету вартість борошна на випікання „соціально значимих сортів” хліба.

Борошно пшеничного вищого ґатунку компенсують по 260 грн. за тону, борошно пшеничного першого ґатунку — 200 грн., борошно пшеничне другого ґатунку — 130 грн., борошно житнє обдирне — 70 грн.
Компенсації проводять одинадцятьом хлібопекарським підприємствам Львівщини.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...