Головна » Інше » На Львівщині з трьох цукрових заводів розпочав роботу лише один — Радехівський

На Львівщині з трьох цукрових заводів розпочав роботу лише один — Радехівський

Станом на 8 жовтня у Львівській області з трьох цукрових заводів, які, згідно з планами, будуть працювати у цьому сезоні, розпочав роботу лише один — Радехівський.

Про це „Контекст-медіа” повідомив начальник відділу переробки харчових продуктів Львівської облдержадміністрації Олександр Котяж.

Радехівський цукровий завод, за його словами, розпочав виробництво цукру 6 жовтня. На 8 жовтня він виробив 3,9 тис. тонн цукру із 10 тис. тонн коренеплодів цукрових буряків.

У цьому році на Львівщині, очікується, працюватимуть 3 цукрові заводи замість 2-х у 2002 р.: до Радехівського і Золочівського приєднається Самбірський. Два з них — Самбірський і Радехівський — мали розпочати роботу, за відомостями заступника голови Львівської ОДА Івана Стефанишина, уже 3 і 5 жовтня відповідно.

Всього в області 4 цукрових заводи — Радехівський, Золочівський, Самбірський і Ходорівський.

За прогнозом ЛОДА, цього року цукрові заводи Львівщини вироблять на 15-20% більше цукру, аніж торік — приблизно 54 тис. тонн. Причому питома вага цукру, виробленого Радехівським цукровим заводом у загальній кількості цукру, випущеного заводами області складатиме біля 50% (27 тис. тонн).

2002 року цукрові заводи Львівської області виробили 45 тис. тонн цукру.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...