Головна » Інше » З листопада Львівська фабрика „Едельвейс” планує випустити 22 нових запахи

З листопада Львівська фабрика „Едельвейс” планує випустити 22 нових запахи

З листопада Львівська парфумерно-косметична фабрика „Едельвейс” планує випустити 22 нових запахи — парфуми, туалетні води. Про це „Контекст-медіа” повідомили на виробництві Львівської парфумерної фабрики.

До цього фабрика представляла продукцію англійською мовою, ”для більшої популяризації продукції”, — пояснив Степан Ванько. Нові ж парфуми будуть представлені українською — „Перша любов”, „Ностальгія”, „Дукат”, „Мольфар” та ін.

При виготовленні парфумів на фабриці використовується близько 100 різних олій. ”Близько 50% олій ми закуповуємо за кордоном”, — повідомив головний директор фабрики Степан Ванько.

Для виготовлення одного запаху необхідно вкомбінувати близько 60 різноманітних олій.

Львівська парфумерно-косметична фабрика заснована 1919р. Зараз на фабриці працює два цехи — косметичний та парфумерний. Продукція Львівської парфумерно-косметичної фабрики „Едельвейс” зараз представлена близько 200-ма найменуваннями парфумерно-косметичної продукції. З початку цього року на фабриці розпочали випускати нову косметичну серію „Юзя”, до якої входить 5 кремів, косметичне молочко, косметичний тонік.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...