Головна » Інше » ЛАЗ поставив харківському АТ „Герц” 5 великих міських автобусів моделі ЛАЗ-52528

ЛАЗ поставив харківському АТ „Герц” 5 великих міських автобусів моделі ЛАЗ-52528

ТД „ЛАЗ-Україна” поставив харківському АТ „Герц” 5 великих міських автобусів моделі ЛАЗ-52528. Про це „Контекст-медіа” повідомила прес-служба ТД „ЛАЗ-Україна”.

За її інформацією, поставлені у Харків автобуси, окрім базової комплектації, обладнані на вимогу замовника особливим матеріалом для сидінь та обивки салону. Експлуатувати їх будуть на 285 маршруті, що з’єднує площу Конституції та проспект Перемоги замість восьми старих автобусів ЛАЗ-695.

Директор АТ „Герц” Микола Шевченко, як передає прес-служба „ЛАЗ-Україна”, заявив, що з часом він збирається також замінити новими ЛАЗами і „Газелі”, враховуючи, що 1 великий автобус перевозить стільки ж пасажирів, скільки й 7 мікроавтобусів.

„Звичайно не можна стверджувати, що 5 нових автобусів повністю вирішать транспортну проблему Харкова, але за підтримки мера Володимира Шумілкіна і зацікавленості нашою продукцією прогресивних комерційних пасажироперевізників міста, у найближчому майбутньому ситуація стабілізується”, — прокоментував поставку у Харків 5 автобусів ЛАЗ-52528 президент ТД „ЛАЗ-Україна” Роман Ніколаєв.

Як повідомлялося, за перше півріччя ЛАЗ продав 148 автобусів, за 2002 рік — 269, в тому числі 137 в Україні.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...