Головна » Інше » Депутати від Львівщини пропонують закласти у Держбюджеті 2004 рік окремим рядком 30 млн. грн. на потреби центральної частини Львова

Депутати від Львівщини пропонують закласти у Держбюджеті 2004 рік окремим рядком 30 млн. грн. на потреби центральної частини Львова

Депутати від Львівщини пропонують закласти у держбюджеті на 2004 рік окремим рядком 30 млн. грн. на потреби центральної частини Львова, – повідомив „Контекст-медіа” народний депутат України, член бюджетного комітету ВРУ Тарас Стецьків.

Тарас Стецьків прогнозує, що в результаті бюджетних процесів ця цифра може бути зменшена до 15 млн. грн., що, тим не менше, буде становити найбільшу цифру державного фінансування центральної частини Львова за останні роки.

Депутати від Львівщини також планують закласти у держбюджет 2004 року кошти на добудову Сихівського моста та Львівського регіонального онкоцентру, оскільки це — об’єкти регіонального значення.

Народний депутат України Тарас Чорновіл нагадав, що Міністерство транспорту взяло на себе певні зобов’язання щодо добудови Сихівського мосту у Львові, і якщо воно їх не виконає, то можуть виникнути проблем з бюджетним фінансуванням, оскільки сума, яку обіцяє надати Мінтранс, не буде включена в держбюджет.

Тарас Стецьків зазначив, що закласти в бюджеті на наступний рік кошти на покриття боргів перед освітянами можна буде лише після ухвалення законопроекту про визнання державним боргу перед вчителями за ст. 57 Закону про освіту. Щодо виплат по статті 25 Закону про дошкільну освіту, то «це взагалі нереально, ми 57 статтю не можемо протиснути».

Тарас Стецьків повідомив, що 10 жовтня бюджетний комітет ВРУ почав розглядати текстові поправки до бюджету України на 2004 рік. Всього треба розглянути близько 1500 поправок. Одностайна думка бюджетного комітету є, що Міністерство фінансів недодає місцевим бюджетам близько 2 млрд. грн.
На розгляд депутатів ВРУ запропоновано проект Держбюджету на 2004 року у сумі 59 млрд. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...