Головна » Інше » Більшість пластикових карток, випущених Західним ГРУ „ПриватБанку”, — зарплатні картки бюджетних установ

Більшість пластикових карток, випущених Західним ГРУ „ПриватБанку”, — зарплатні картки бюджетних установ

Більшість випущених Західним головним регіональним управлінням „ПриватБанку” пластикових карток — це зарплатні картки бюджетних структур, — інформується в офіційному повідомленні ЗГРУ „ПриватБанку”, текст якого є у „Контекст-медіа”.

Із емітованих банком 49 700 карток по Львову і Львівській області (122,650 тисяч по Західному регіону) 26 тисяч, або 52% (59 тисяч, або 48%), випущені саме у рамках зарплатних проектів для бюджетних структур.

Нагадаємо, у серпні цього року Асоціація банків Львівщини повідомила, що кількість випущених „ПриватБанком” у Львівській області платіжних карток складає 70 тисяч. На цю ж дату загальна кількість карток, емітованих усіма банками області, становила, за даними АБЛ, 215 тисяч.

Західне ГРУ „ПриватБанку” має 80 банкоматів, 30 з яких у Львові, а також близько 746 POS-терміналів, в тому числі 498 у Львові.

Західне головне регіональне управління „ПриватБанку” створене на базі Львівської філії, що працювала у Львові з 13 вересня 1993 року. Підрозділи управління розміщені, окрім Львівської, у Чернівецькій та Закарпатській областях. Загалом 120 відділень та 6 філій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...