Головна » Інше » НБУ у Львівській області заперечує інформацію про зловживання посадовими особами управління своїм службовим становищем

НБУ у Львівській області заперечує інформацію про зловживання посадовими особами управління своїм службовим становищем

Управління Національного банку України у Львівській області заперечує розповсюджену у ЗМІ інформацію про зловживання посадовими особами управління своїм службовим становищем і незаконне перерахування 1,5 млн. грн. на рахунок одного з комерційних банків м.Суми.

Про це „Контекст-медіа” заявила начальник управління НБУ у Львівській області Марія Могильницька.
„Розповсюджена агентством „Інтерфакс-Україна” та іншими ЗМІ інформація щодо зловживань посадовими особами управління НБУ своїм службовим становищем та перерахування коштів на рахунок одного з комерційних банків міста Суми не відповідає дійсності”, — заявила вона.

За відомостями Марії Могильницької, ніяких звинувачень з боку правоохоронних органів управлінню НБУ та його посадовим особам не пред’являлось, а самі посадові особи управління не затримувались.

М.Могильницька повідомила, що управління вживає заходи щодо „з’ясування підстав для подання неправдивої інформації в ЗМІ”.

6 жовтня агентство „Інтерфакс-Україна” з посиланням на ЦГЗ УМВС у Львівській області повідомило, що в ході оперативно-профілактичного відпрацювання області співробітники УБОП УМВС зібрали матеріали на посадових осіб управління НБУ у Львівській області, які, на думку співробітників УБОП, зловживаючи своїм службовим становищем, незаконно перерахували 1,5 млн. грн. з накопичувального рахунку одного з ТОВ Львова на користь одного з акціонерних банків м.Суми.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...