Головна » Інше » До кінця року середня заробітна плати на Львівщині може становити 450 грн.

До кінця року середня заробітна плати на Львівщині може становити 450 грн.

У Львівській області є можливості для того, щоб до кінця року середня заробітна плата складала 450 грн., — повідомив сьогодні на засіданні Львівської обласної ради соціального партнерства голова Львівської ОДА Олександр Сердега.

Олександр Сердега повідомив, що прийняття у Львівській області програм з ліквідування бідності, з соціального захисту, формування заробітної плати та ін. дають свої результати. Втілення у життя їх основних положень дозволило за 9 місяців цього року у Львівській області підняти приріст промислової продукції на 11%, а також підняти середню заробітну плату, яка у серпні складала 434 грн. Спостерігається ріст зарплати на 100 грн., порівняно з другим півріччям минулого року.

Як повідомлялось раніше, у першому півріччі 2003 року середня зарплата на Львівщині зросла на 21,3% і склала 382 грн., при цьому рівень реальної зарплати зріс на 19,9%. У січні середньомісячна зарплата складала 358 грн., а у червні — 434 грн. Водночас вона на 4,6% перевищує встановлений на 2003 рік прожитковий мінімум – 365 грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...