Головна » Інше » Депутати Львівської міської ради пропонуються утворити тимчасову слідчу комісію з приводу розслідування обставин проведення земельних аукціонів у Львові

Депутати Львівської міської ради пропонуються утворити тимчасову слідчу комісію з приводу розслідування обставин проведення земельних аукціонів у Львові

Депутати Львівської міської ради пропонуються утворити тимчасову слідчу комісію з приводу розслідування обставин проведення земельних аукціонів у Львові.
Свої висновки щодо проведення земельних аукціонів члени комісії повинні підготувати у двотижневий термін.

З пропозицію прийняти ухвалу про розслідування питань впорядкування земельної політики у Львові на засіданні сесії Львівської міської ради, яка відбувається сьогодні, виступив депутат Андрій Стецьків.

Депутати також виявились незадоволеними інформацією про стан земельної політики та будівництво у м. Львові, з якою на засіданні сесії виступив заступник міського голови Василь з питань земельної політики та містобудування Василь Лозинський. Народний депутат України Тарас Чорновіл. Який приймає участь у засіданні сесії, у виступі поставив запитання, хто реально буде нести відповідальність за завдані збитки внаслідок незаконного продажу землі у Львові. Також він вважає за доцільне поставити питання про недовіру і відставку Василя Лозинського.

Прокурор міста Львова Володимир Гураль у виступі повідомив про результати судового засідання Шевченківського міського суду від 8 жовтня, який визнав незаконним факт виставлення на аукціон. Який проводився 22 серпня, ряду земельних ділянок, зокрема на вулиці Ангарній, Монастирського, Науковій, Богдана Хмельницького та ряду інших. Прокурор також повідомив, що він зробив подання про притягнення до відповідальності посадових осіб, які готували документи на цей земельний аукціон. А саме заступника міського голови Василя Кравціва та начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Петра Коваля.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...