Головна » Інше » В.ЯНУКОВИЧ РОЗПОЧНЕ ВІЗИТИ У РЕГІОНИ УКРАЇНИ З ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ – М.ЯНКІВ

В.ЯНУКОВИЧ РОЗПОЧНЕ ВІЗИТИ У РЕГІОНИ УКРАЇНИ З ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ – М.ЯНКІВ

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович розпочне візити у регіони України з Львівської області, – повідомив 10 січня на зустрічі з делегацією Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID) голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків.

„Зараз очікується його (В.Януковича. – Контекст) перший візит у регіони. Він почнеться з Львівщини”, – сказав він.

Як зазначив голова Львівської ОДА, про це йому стало відомо особисто від прем’єр-міністра, з яким він мав зустріч 9 січня у Варшаві.

„Це не буде візит ввічливості. Це буде надзвичано робочий візит”, – сказав Мирон Янків.

Він повідомив, що найближчим часом в область прибуде „передова група”, з якою обласна адміністрація має намір пропрацювати низку питань, рішення по яких Віктор Янукович прийматиме під час візиту на Львівщину.

Принагідно М.Янків зазначив, що йому „імпонує курс прем’єр-міністра Віктора Януковича на особливе врахування регіональних факторів розвитку, на вирішення проблем депресивних територій, розвиток малого та середнього підприємництва, більшого залучення інвестицій в регіони, більш повного використання людського потенціалу”.

Боротьба з бідністю і розвиток людського потенціалу є основними завданнями у стратегії соціально-економічного розвитку Львівської області, заявив Мирон Янків.

8-9 січня голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків перебував у Республіці Польща у складі офіційної делегації на чолі з прем’єр-міністром України Віктором Януковичем. Це був перший офіційний візит Януковича у статусі прем’єр-міністра за кордон. Предметом розмов у Варшаві, за інформацією „Польської агенції пресової”) були будівництво нафтопроводу „Одеса – Броди – Гданськ” і польські військові поховання у Львові.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...