Головна » Інше » Порушено кримінальну справу проти посадовців управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради

Порушено кримінальну справу проти посадовців управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради

Прокурор м.Львова порушив кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та невиконання судового рішення службовими особами управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради за ознаками злочинів, передбачених ст.ст.364 ч.2 та 382 ч.2 КК України, — повідомила прес-служба Прокуратури Львівської області.

У ході перевірки органами прокуратури м. Львова встановлено, що службові особи управлінні природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради. у вересні 2003 року на земельних торгах незаконно продали земельну ділянку по вул. Личаківській,104 в м.Львові.

Як з’ясувалося, ухвалою Личаківського місцевого суду м. Львова було накледено арешт на дану ділянку, окрім цього проданою землею вже давно користувалися власники житлового будинку.

На даний час досудове слідство проводить прокуратура міста Львова.

Як повідомляв „Контекст-медіа”, на земельному аукціоні 29 вересня у Львові було продано 5 земельних ділянок на загальну суму 3 372 тис. грн. Тоді ж виникло непорозуміння із земельною ділянкою по вул. Личаківській. Було оголошено продаж земельної ділянки по вул. Личаківській,104а, а продано було земельну ділянку по вул. Личаківській,106а. При цьому, як стало відомо, за останньою адресою знаходиться будинок. Тоді ж стало відомо, що у проданої земельної ділянки уже є власник. Власник ділянки повідомив, що уже подав до суду з огляду на неправомірність продажу цієї ділянки, він також представив ухвалу Личаківського районного суду від 26 вересня 2003 р., якою ухвалено накласти арешт на земельну ділянку по вул. Личаківській, 104. Власник цієї ділянки стверджує, що ділянки за номером 104а не існує. Земельну ділянку, по вул. Личаківській 106а, загальною площею 645 кв. м було продано за 700 тис. грн. при стартовій ціні 163 960 тис. грн., мінімальна ціна — 491 880 тис. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...