Головна » Інше » Міжнародна конфедерація вільних профспілок відвідала Львівщину

Міжнародна конфедерація вільних профспілок відвідала Львівщину

Міжнародна конфедерація вільних профспілок (МКВП) вчора відвідала Львівщину, — повідомив «Контекст-медіа» голова Об’єднання профспілок Львівщини Роман Дацько.

Поштовхом до приїзду місії Міжнародної конфедерації вільних профспілок стали заяви Федерації профспілок України і Конфедерації вільних профспілок України на вступ до МКВП.

Мета приїзду делегації на Львівщину — ознайомитись наскільки демократично вирішують проблемні питання профспілки Львівщини.

Делегація представників МКВП побувала у Червонограді, де відвідала Територіальний комітет профспілки та Незалежну профспілку гірників. Члени місії зустрілися з представниками профкому „Львівського автобусного заводу”, та ВАТ „Львівська пивоварня”, а також відбулися зустрічі з керівництвом Конфедерації вільних профспілок Львівщини, Незалежної профспілки вчителів.
Попередні висновки місії МКВП вказують на відсутність конфронтації, тенденцію до об’єднання профспілок Львівщини, попри їх галузевий характер, у відстоюванні інтересів, — повідомила завідуюча відділом культурно-просвітницької роботи Об’єднання профспілок Львівщини Лариса Акімова.

Місія МКВП у складі 22 чоловік на чолі з генеральним секретарем конфедерації Гай Рейдером прибула до Києва 2 листопада. Сьогодні у Києві повинні бути підведені остаточні підсумки візиту делегації.

Міжнародна організація вільних профспілок(МКВП) є найбільшою з усіх профспілок, створена 1949 р. Штаб-квартира знаходиться у Брюсселі.

Основним завданням МКВП є консолідація профспілкового руху в боротьбі за захист прав робітників незалежно від раси, віросповідання та національності.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...