Головна » Інше » Ми впритул підійшли до підписання контрактів щодо початку робіт з вдосконалення системи водопостачання міста Львова – Л.Барбоне

Ми впритул підійшли до підписання контрактів щодо початку робіт з вдосконалення системи водопостачання міста Львова – Л.Барбоне

„Ми впритул підійшли до підписання контрактів щодо початку робіт з вдосконалення системи водопостачання міста Львова”, – повідомив сьогодні на прес-конференції директор Світового банку по Україні, Білорусії та Молдавії Лука Барбоне

За його словами, ці контракти будуть підписання вже найближчим часом в результаті проведення „дуже прозорих і дуже зрозумілих процедур закупівлі товарів та послуг”. При цьому, за його словами, застосовуватимуться чіткі процедури з використання коштів і з простеження використання коштів на визначені цілі.

Лука Барбоне також висловив сподівання, що „Львівводоканал” буде продовжувати заходи щодо посилення фінансової ситуації на підприємстві, яка поки що, за його словами, викликає певні занепокоєння.

Представник місії Світового банку в Україні попросив, щоб населення Львова трохи ще потерпіло і сказав, що роботи вже найближчим часом розпочнуться.

4 листопада у Львові з наглядовою місією за впровадженням проекту “Водопостачання та водовідведення Львова”, що підтримується позикою Світового банку та грантом Шведського уряду, у Львові перебували представники місії Світового банку на чолі з віце-президентом Світового Банку по регіону Європи та Середньої Азії Шігео Катцу та директором Світового банку по Україні, Білорусії та Молдавії Лукою Барбоне. У програмі візиту — зустріч Шігео Катцу з директором ЛМКП “Львівводоканал” Василем Склярським, який має детальніше ознайомити делегацію із ходом впровадження проекту і обговорити питання, що стосуються позики Світового банку.

На впровадження проекту “Водопостачання та водовідведення Львова” передбачено 40 млн. дол., з яких позика Світового банку – 24 млн. дол., грант Шведського уряду – 6 млн. дол., а решта власні кошти „Львівводоканалу”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...