Головна » Інше » У квітні у Львівській області було приватизовано 36 об’єктів

У квітні у Львівській області було приватизовано 36 об’єктів

У квітні у Львівській області було приватизовано 36 об’єктів, з них 9 – загальнодержавної і 27 комунальної форми власності. Причому 26 об’єктів комунальної власності і 5 загальнодержавної належали до групи А, 2 об’єкти загальнодержавної форми належали до групи Д, ще 2 об’єкти загальнодержавної та 1 комунальної власності належали до групи Ж.

Про це „Контекст-медіа” повідомив відділ аналітичних досліджень Регіонального відділення Фонду держмайна України у Львівській області.

32 об’єкти було приватизовано шляхом викупу, 3 – продано на аукціоні і ще 1 – на некомерційному конкурсі.

Безпосередньо Регіональним відділенням ФДМУ у квітні було приватизовано 9 об’єктів загальнодержавної власності (5 – групи А, 2 – групи Д, 2 – групи Ж) та 3 – комунальної (2 – групи А, 1 – групи Ж).

Органи приватизації у містах обласного підпорядкування та районах області протягом квітня роздержавили 24 об’єкти.

13 об’єктів роздержавило управління ресурсів Львівської міської ради. 4 було приватизовано фондом комунального майна Бориславської міської ради. 3 – управлінням комунального майна Сокольської районної ради. 2 – фондом комунального майна Перемишлянської районної ради.

По одному об’єкту приватизовано відділом управління та приватизації комунальної власності Дрогобицької міськради та фондом приватизації комунального майна при Яворівській райраді.
З початку 2003 року у Львівській області приватизовано 112 об’єктів. У березні – 16 (10 – комунальної і 6 – загальнодержавної форми власності).

З початку ж приватизації в області роздержавлено 8461 об’єкт (з них 30 приватизував ЦА ФДМУ). Область займає І місце по Україні за кількістю приватизованих об’єктів комунальної форми власності і ІІ місце – за загальною кількістю приватизованих об’єктів.

Регіональним відділенням ФДМУ у Львівській області та структурними підрозділами з приватизації комунального майна міських і районних рад області приватизовано 8453 об’єкти, з них 7422 об’єктів малої приватизації, 482 – великої, 212 державних часток, 258 об’єктів групи Д (з них 253 недобудови) та 79 об’єктів групи Ж. В області створено 591 відкрите акціонерне товариство, з них 572 – регіональним відділенням (422 ВАТ великої приватизації і 144 – малої приватизації) та 19 – центральним апаратом ФДМУ.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...