Головна » Інше » Акціонери „Львівобленерго” перенесли проведення загальних зборів на невизначений термін

Акціонери „Львівобленерго” перенесли проведення загальних зборів на невизначений термін

Загальні збори акціонерів енергопостачальної компанії „Львівобленерго”, призначені компаніями Fulway Consultants Limited та Hambay Trading Corporation на 15 травня 2003 року, переносяться на невизначений термін.

Про це сказано у повідомленні компаній Fulway Consultants Limited та Hambay Trading Corporation, текст якого є у розпорядженні „Контекст-медіа”.

Компанії зазначають, що про дату проведення загальних зборів акціонерів „Львівобленерго” вони повідомлять додатково.

Причин перенесення зборів у повідомленні не вказано.

У Фонді держмайна України, який володіє 26,98%-им пакетом акцій „Львівобленерго”, не взялися коментувати чергове перенесення зборів акціонерів енергокомпанії. У прес-службі Фонду сказали, що наразі навіть не мають інформації про те, що їх знову перенесли.

„Львівобленерго” входить до числа приватизованих українських енергопостачальних компаній. Компанія здійснює передачу електроенергії електромережами 110 кВ і нижче та постачання електроенергії 858 тис. споживачам Львівської області. Її електричні мережі складаються із близько 36,2 тис. км повітряних ліній електропередач напругою 110-04 кВ, 3 тис. км кабельних ліній, 210 трансформаторних підстанцій напругою 110-35/10 та 7 930 трансформаторних підстанцій напругою 10/0,4 кВ.

Як повідомляло агентство, 2002 року „Львівобленерго”, за даними Комітету ВР з питань ПЕКу, відпустило у мережу 4 108,9 млн. кВт-год. електроенергії. Корисний відпуск при цьому склав 2 987,1 млн. кВт-год., що на 120 млн. кВт-год. більше, ніж за 2001 рік.

Технологічні витрати електроенергії на її транспортування „Львівобленерго” торік знизило на 2,02% – до 26,95%.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...