Головна » Інше » Кількість збиткових підприємств у Львівській області зменшилась у 9 разів – до 685

Кількість збиткових підприємств у Львівській області зменшилась у 9 разів – до 685

На сьогодні у Львівській області нараховується 685 збиткових підприємств. У порівнянні з 2001 роком кількість збиткових підприємств зменшилася у 9 разів, – повідомив начальник Державної податкової адміністрації у Львівській області Сергій Медведчук 6 травня на колегії ДПА у Львівській області про наслідки організаційної роботи щодо виконань основних завдань органами податкової служби області у І кварталі 2003 року та шляхи реалізації завдань І півріччя цього року.

Як повідомив прес-центр ДПА у Львівській області, Сергій Медведчук під час свого виступу на колегії зауважив, що протягом І кварталу цього року 125 збиткових підприємств області було переведено у ранг прибуткових, а відтак отримано від них до бюджету 1824 тис. грн. податків і зборів.

„За рахунок зменшення майже вдвічі у порівнянні з відповідним періодом минулого року кількості проведених перевірок вдалося залучити до оподаткування 185 підприємств, які при великих оборотах не сплачували податків та звітували з нульовими показниками та 45 підприємств, які ухилялися від сплати податків і ними вже сплачено 1745 тис. грн.”, – розповів С.Медведчук.

Він зазначив, що таких результатів ДПА у Львівській області досягла за рахунок аналізу проблемних питань опоадткування окремих галузей промисловості, аналізу фінансово-економічного стану підприємств, макроекономічних, фінансових показників кожного району області та кожного платника податків зокрема, визнавши, що „це не передбачено функціональними обов’язками податкової служби”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...