Головна » Інше » „Львівська пивоварня” запровадила іменні стипендії для студентів „Львівської політехніки”

„Львівська пивоварня” запровадила іменні стипендії для студентів „Львівської політехніки”

7 студентів Національного університету „Львівська політехніка” відтепер отримуватимуть стипендії у рамках проекту „Студентам від „Львівського”, запровадженого ВАТ „Львівська пивоварня”.

Для цього студенти повинні були представити довідку про успішність, пройти співбесіду, а також представити наукову роботу. При цьому пріоритетними були визнані такі спеціальності, як технологія бродильних виробництв і виноробства, автоматизоване управління технологічними процесами, обладнання харчових і переробних виробництв.

Стипендія зберігатиметься за студентами протягом всього навчання за умови успішності не менше 4,5 балу, а її розмір складатиме від 400 до 1000 грн. на рік.

Крім цього, студенти матимуть змогу пройти стажування на „Львівській пивоварні”, а в майбутньому – отримати роботу на цьому підприємстві.

6 травня голова правління „Львівської пивоварні” Володимир Печер привітав переможців проекту і повідомив, що на зараз на підприємстві працює 63 випускники „Львівської політехніки”. Він наголосив, що під час конкурсу ставилося за мету не так отримати наукові роботи, пристосовані до „Львівської пивоварні”, а більше йшлося про роботу з майбутнім персоналом.

Переможців конкурсу також привітав начальник Головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації Михайло Брегін. Він відзначив як позитивний факт, коли такі ініціативи надходять від підприємств.

ВАТ „Львівська пивоварня” займає 77% пивного ринку Львівської області і 60% – західного регіону України. 2002 року підприємство випустило 8 719,7 тис. дал пива, збільшивши його виробництво у порівнянні з попереднім роком на 68%, а також на 2,3% перевищивши виробничий план на рік. У 2003 році „Львівська пивоварня” планує збільшити виробництво ще на 23,8% – до 10,8 млн. дал.

Стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” виступає шведський концерн Baltic Beverages Holding (BBH).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...