Головна » Інше » „Галичфарм” отримав ліцензію на виробництво лікарських препаратів терміном до березня 2006 року

„Галичфарм” отримав ліцензію на виробництво лікарських препаратів терміном до березня 2006 року

ВАТ „Галичфарм” (Львів), шоста за обсягами виробництва фармацевтична компанія України і найбільший виробник лікарських препаратів у західному регіоні, отримало від Держкомітету медичної і мікробіологічної промисловості „Держкоммедбіопром” ліцензію на промислове виготовлення лікарських препаратів, розфасовку лікарської рослинної сировини та їх оптову реалізацію терміном до 21 березня 2006 року.

Про це „Контекст-медіа” з посиланням на компанію повідомила прес-служба „Альфа-Банку”, який виступає андеррайтером та організатором проведеного 4 листопада 2002 року випуску облігацій „Галичфарму”.

Отримана ліцензія, за словами начальника відділу аналітичних досліджень „Альфа-Банку” Олександра Печеріцина, „дозволить компанії знизити операційні ризики своєї діяльності у середньотерміновому періоді і уникнути негативних наслідків, пов’язаних із завершенням строку дії ліцензії”.

„Галичфарм” виробляє близько 100 найменувань лікарських препаратів шести різних фармакологічних груп, включаючи препарати в ампулах, таблетках, розчини, мазі, лікарські збори. Біля 94% продукції підприємства реалізується на українському ринку, 6% експортується у країни СНД.
За 2002 рік обсяг виробництва „Галичфарму” зріс на 1 395 тис. грн. і склав 56 071 тис. грн. (102,6% по відношенню до 2001 року). Продаж лікарських препаратів зріс торік на 769 тис. грн. і склав 42 667 тис. грн. у реалізаційних цінах (101,8% по відношенню до 2001 року).

2002 рік компанія завершила з 5,168 млн. грн. чистого прибутку.

За даними Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, 31,86% акцій „Галичфарму” належить компаніям Alfa Capital Investments Limited (Британські Віргінські острови), 13,19% – компанії Barmin Limited (Кіпр), 16,12% – компанії W.U.Fund Investment Limited (Кіпр).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...