Головна » Інше » „Інвестсервіс” вирішила приєднати „Львів-Терен”

„Інвестсервіс” вирішила приєднати „Львів-Терен”

Акціонери страхової компанії „Інвестсервіс” (Київ), яка має 2 представництва у Харкові та Донецьку, на своїх зборах вирішили приєднати компанію „Львів-Терен”, – повідомило 7 травня агентство „Українські новини” з посиланням на начальника відділу маркетингу і реклами „Інвестсервіс” Галину Венгрину.

За її словами, „Інвестсервіс” після приєднання компанії „Львів-Терен” збільшить свій статутний фонд на 2,2 млн. грн. – до 11,7 млн. грн., випустивши акції у розмірі статутного фонду „Львів-Терен”.

Галина Венгрина зазначила, що акціонери „Львів-Терен” раніше на своїх зборах дали згоду на приєднання до „Інвестсервісу”.

У результаті приєднання „Інвестсервіс” отримає філії „Львів-Терен” у Луцьку, Рівному, Чернівцях, Івано-Франківську, Тернополі, Ужгороді, Львові та Жовківському, Дрогобицькому, Яворівському і Миколаївському районах Львівської області.

„Ми приєднаємо „Львів-Терен” зі збереженням всієї їхньої мережі”, – сказала Г.Венгрина.
„Це стратегічний курс на розширення нашої філійної мережі саме шляхом приєднання регіональних компаній”, – додала вона.

„Інвестсервіс” вже подав документи на реєстрацію приєднання „Львів-Терен” в Антимонопольний комітет, але ще не отримав з його боку згоди на цю операцію.

Компанія „Інвестсервіс” у 2002 році отримала прибуток у 0,06 млн. грн. Страхові платежі компанії за цей же період склали 2,61 млн. грн., страхові виплати – 1,33 млн. грн.

Компанія „Львів-Терен” – невелика регіональна компанія, з центральним офісом у Львові.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...