Головна » Інше » Львівська ОД банку „Аваль” відкрила кредитну лінію ЗАТ „Трускавецькурорт” для інвестиційного кредитування проектів

Львівська ОД банку „Аваль” відкрила кредитну лінію ЗАТ „Трускавецькурорт” для інвестиційного кредитування проектів

Львівська обласна дирекція АППБ „Аваль” відкрила кредитну лінію ЗАТ „Трускавецькурорт” на суму 10 млн. грн. для початку інвестиційного кредитування ряду проектів у рамках підписаної генеральної угоди про співпрацю між банком „Аваль” та „Трускавецькурортом”, – повідомила „Контекст-медіа” прес-служба банку з посиланням на Львівську обласну дирекцію.

За її інформацією, кредитна лінія відкрита для реконструкції теплового господарства із запровадженням новітніх енергозберігаючих технологій, реконструкції спальних корпусів з оснащенням номерів підвищеної комфортності, реконструкції бальнеоозокеритолікарні, придбання сучасного медичного та іншого обладнання.

Як повідомили у дирекції, протягом поточного року розмір кредитної лінії планується збільшити до 15 млн. грн. для модернізації і розширення діяльності ЗАТ „Трускавецькурорт”.

Нагадаємо, генеральна угода про співпрацю між банком „Аваль” та ЗАТ „Трускавецькурорт”, якою передбачено надання комплексу банківських послуг „Трускавецькурорту” та його філіям, включаючи великомасштабне кредитування, було підписане у січні 2003 року. На її першому етапі, зокрема, передбачалося реалізувати 6 зарплатних проектів та емітувати близько 1,5 тис. платіжних карток.
Право на надання банківських послуг ЗАТ „Трускавецькурорт” Львівська ОД АППБ „Аваль” отримала у результаті тендеру, в якому брали участь всі банки, які обслуговували підрозділи акціонерного товариства, зокрема, „ПриватБанк”, „Укрсоцбанк”, „Кредит Банк (Україна)” та „Індекс Банк”.

Як повідомляло агентство, 2003 року „Трускавецькурорт” вкладе у розвиток 22 млн. грн., в т.ч. 3,5 млн. грн. – на реалізацію проекту енергозбереження (реконструкція 2 котелень і тепломереж), який дозволить зменшити використання теплоенергії на 30-40%, 8 млн. грн. – у будівництво нової водолікарні, 1,5 млн. – у капремонт дієтлікарні „Веселка”, 1,5 млн. – у спорудження критого переходу між санаторіями „Кристал” та „Алмаз” до водолікарні №2, 4,5 млн. – у 300 однокімнатних номерів, 1,5 млн. – на покращення лікувально-діагностичної бази і 1,5 млн. грн. – на поточні ремонти основних фондів та різні придбання.

ЗАТ „Трускавецькурорт” є основним оператором санаторно-курортних послуг у Трускавці із загальною кількістю ліжко-місць, що перевищує 4 800 одиниць. До його складу входять 19 структурних одиниць, в т.ч. санаторії „Каштан”, „Берізка”, „Весна”, „Райдуга”, „Кристал”, „Алмаз”, „Янтар”, „Рубін”, 2 бальнеооозкеритні лікарні, 2 палаци культури, АТП і 2 бювети мінвод. Засновниками „Трускавецькурорту” є ЗАТ „Укрпрофоздоровниця” та Рада об’єднання профспілок Львівщини.

Із 152 тис. курортників, яких прийняв Трускавець у 2002 році, більша частина обслуговувалася через філії „Трускавецькурорту”. Обсяг послуг, наданих ЗАТ „Трускавецькурорт” у 2002 році, перевищила 125 млн. грн.

2002 року ЗАТ „Трускавецькурорт” отримало 10 млн. грн. прибутку (2001 р. – 5 млн. грн.).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...