Головна » Інше » „Галичфарм” завершив збір заявок на довгострокове погашення облігацій

„Галичфарм” завершив збір заявок на довгострокове погашення облігацій

30 квітня завершилося приймання заявок на довгострокове погашення (за офертом) облігацій ВАТ „Галичфарм” (Львів), найбільшого виробника лікарських препаратів у західному регіоні України, – повідомила „Контекст-медіа” за дорученням „Галичфарму” прес-служба „Альфа-Банку”, який виступає андеррайтером та організатором випуску облігацій фармацевтичної компанії.

Як зазначила прес-служба, до довгострокового погашення не було подано жодної заявки.
Отож, за словами начальника Управління цінних паперів з фіксованою дохідністю „Альфа-Банку” Вадима Мінченка, структура власників облігацій „Галичфарму” після завершення оферти залишилася незмінною, що „підтверджує ринковий рівень дохідності, яку емітент встановив на наступні 6 місяців”.

Нагадаємо, купонна ставка за облігаціями „Галичфарму” на 3 і 4 купонні періоди була встановлена на рівні 16% річних. (Фіксована процентна ставка по 1 і 2 купону складала 19% річних).

Випуск облігацій „Галичфарму” був здійснений 4 листопада 2002 року. Обсяг випуску – 3,19 млн. грн., термін обігу – 18 місяців. Випуск був розміщений своєчасно і у повному обсязі. Дата погашення облігацій – 3 травня 2004 року.

„Галичфарм” є шостою за обсягом виробництва фармацевтичною компанією України. Частка продукції підприємства на українському ринку становить 1,4%. Біля 94% продукції „Галичфарму” реалізується на українському ринку, 6% експортується у країни СНД.

За 2002 рік обсяг виробництва „Галичфарму” зріс на 1 395 тис. грн. і склав 56 071 тис. грн. (102,6% по відношенню до 2001 року). Продаж лікарських препаратів зріс на 769 тис. грн. і склав 42 667 тис. грн. у реалізаційних цінах (101,8% по відношенню до 2001 року).

2002 рік компанія завершила з 5,168 млн. грн. чистого прибутку.

За даними Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, 31,86% акцій „Галичфарму” належить компаніям Alfa Capital Investments Limited (Британські Віргінські острови), 13,19% – компанії Barmin Limited (Кіпр), 16,12% – компанії W.U.Fund Investment Limited (Кіпр).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...