Головна » Інше » У Пустомитівському районі повністю без електроенергії залишаються одне село, п’ять сіл — частково

У Пустомитівському районі повністю без електроенергії залишаються одне село, п’ять сіл — частково

Сьогодні на території Львівської області внаслідок буревію та опадів граду, що мали місце 3 травня, залишаються без електропостачання: повністю – село Чижки, частково – села Оброшино, Сокільники, Чижки, Зубра, Пасіки-Зубрицькі, – повідомило „Контекст-медіа” 7 травня управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації.

Відновлюванні роботи на території потерпілих населених пунктів Пустомитівського та Городоцького районів та м. Львова продовжуються.

6 травня на території районів працювали 3 мобільні оперативні групи від головного управління з питань НС та у СЗП від НЧК Львівської ОДА. У результаті було відновлено 1ПЛ-10кВ, 4 ТП, енергопостачання у 2-х населених пунктах.

У потерпілих районах завершується робота з комісійного обстеження приватних господарств та об’єктів бюджетної сфери, складання актів про збитки. Протягом 6 травня відновлено 66 несильно пошкоджених будинків, у 46 будинках вставлені вікна. (Залишається невідновленими 45 будинків, на яких дахи знесені повністю, та 1357 будинків, на яких дахи пошкоджені частково).

Розпочато пересів пошкоджених посівів цукрового буряка та городніх культур: посіяно 40 га цукрового буряка.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...