Головна » Інше » Міськвиконком заборонив будь-яку діяльність ТзОВ „Інтерпрес” у нічний час

Міськвиконком заборонив будь-яку діяльність ТзОВ „Інтерпрес” у нічний час

Сьогодні на засіданні Львівського міськвиконкому прийняли рішення припинити будь-яку діяльність ТзОВ „Інтерпрес” у будинку на вул. Стрийській, 104 з 23.00 год. до 7.00 год.

Підставою такого рішення стали неодноразові звернення мешканців будинку, у якому орендує приміщення і здійснює свою діяльність ТзОВ „Інтерпрес”. Це підприємство переважно завозить пресу у нічний час, чим завдає незручності мешканцям будинку.

У разі невиконання вимоги Львівського міськвиконкому Управління ресурсів розірве з цим підприємством договір оренди, укладений 20 листопада 2000 року.

Як заявив „Контекст-медіа” директор „Інтерпрес” Роман Чміль, реально в проміжок часу, в якому міськвиконком забороняє працювати „Інтерпрес”, приходить одна машина близько 6.00 ранку. Ті ж машини, які не встигають доставити пресову продукцію до 23.00, зупиняються на відставні від будинку і розвантажуються вручну. „Інтерпрес” вже виграв господарський суд у санепідстанції Львова, яка стверджувала, що при сортуванні преси йде перевищення шумів. Не зважаючи на це, на цьому тижні буде завершено переведення сортувального відділення із будинку на вул. Стрийській в інший будинок.

ТзОВ „Інтерпрес” одне із трьох підприємств, які займаються розповсюдженням преси у Львові. Має дочірні підприємства у Рівному, Луцьку, Тернополі.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...