Головна » Інше » Львівська дирекція „Укрпошти” стимулює населення районів області передплачувати періодику

Львівська дирекція „Укрпошти” стимулює населення районів області передплачувати періодику

Львівська дирекція УДППЗ „Укрпошта” вдається до проведення акцій для стимулювання населення районів Львівщини передплачувати періодичні видання.

Як повідомило „Контекст-медіа” управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА, днями у Бродівському районному відділі поштового зв’язку пройшов День передплатника, співорганізатором якого виступив районний часопис „Голос відродження”.

„Організатори заходу, — інформує управління, — підготували виставку-продаж поштової та друкованої продукції, а також цікаві тематичні добірки „Вам, господині”, „Для вас, малята”, „Для вас, малята”, „Що цікаво жінкам?”, „Що читають чоловіки?”, які презентували передплатникам”.

Крім цього, серед присутніх було проведено розіграш бібліотечки видань літературно-краєзнавчого журналу „Брідщина”, поетичну збірку „До-ля” та новий телефонний довідник.

Як засвідчили підсумки моніторингу, у День передплатника в Бродівському районі було передплачено 217 видань. Лідерами, за даними управління Львівської ОДА, стали районна газета „Голос відродження”, „Порадниця” і „Зелена планета”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...