Головна » Інше » 4 грудня у Львові відкриється ресторан азіатської та кавказької кухонь

4 грудня у Львові відкриється ресторан азіатської та кавказької кухонь

4 грудня у Львові відбудеться відкриття ресторану азіатської та кавказької кухонь „Тарон”. Про це „Контекст-медіа” повідомив керівник фірми „Інтехна-Львів”, якій належить ТМ “Тарон”, В.Арзуманян.

Страви у ресторані готуватимуться суто за старовинними рецептурами, підкреслив він. “Деякі страви подаватимуть у такому вигляді, у якому готують, наприклад, на вугіллі”, — зазначив пан Арзуманян.
За його словами, особливістю даного закладу буде впровадження фестивалів страв, кожен з яких триватиме близько 2 місяців. Уже з 4 грудня розпочнеться фестиваль шашликів, де буде представлено 45-56 видів шашликів.

Під “Тарон” було збудовано спеціальне приміщення у вигляді старовинного замку, навколо якого створено зону відпочинку (висаджено 2000 саджанців). У замку розміщено 3 звичайних зали та VIP-зал з терасою. Для VIP-клієнтів передбачені особливі додаткові послуги, які гарантують як спокій, так і безпеку під час перебування у ресторані.

Назва торгової марки “Тарон” походить від вірменської провінції Тарон, яка вважається колискою вірменських духовних традицій та писемності.

„Інтехна-Львів” — засновник кафе-бару „Рандеву”, яке у 2001 році вибороло звання „Обличчя міста 2001”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...