Головна / Інше / Львівський жиркомбінат розпочав випуск високожирного майонезу „Львівський преміум”

Львівський жиркомбінат розпочав випуск високожирного майонезу „Львівський преміум”

З 1 грудня ЗАТ „Львівський жиркомбінат” розпочав випуск нового майонезу ТМ „Щедрий дар” — „Львівський преміум”, що характеризується підвищеною жирністю.

Про це „Контекст-медіа” повідомив комерційний директор ЗАТ „Львівський жиркомбінат” Ігор Ухов.

Відсоток жирності у майонезах, які до тепер випускав жирокомбінат складає не більше 70%. Даний вид майонезу характеризується 80% жирністю.

„У всій Європі майонези із жирністю менш як 80% не вважаються справжніми майонезами”, — сказав Ігор Ухов.

Ігор Ухов відмовився назвати, скільки коштів підприємство вклало у запуск виробництва нового майонезу.

ЗАТ „Львівський жиркомбінат” спеціалізується на випуску олійно-жирової продукції під торговою маркою „Щедрий дар”.

За два останні роки у технічну реорганізацію комбінату було інвестовано понад 8 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Садовий назвав свою кандидатуру на посаду керівника НБУ

Андрій Садовий, у разі перемоги на президентських виборах, має намір просувати на ...