Головна » Інше » На Львівщині відбувається конкурс “Кращий роботодавець 2003 року”

На Львівщині відбувається конкурс “Кращий роботодавець 2003 року”

На Львівщині проводиться Всеукраїнський конкурс на звання “Кращий роботодавець року”.

До положення про умови конкурсу та порядку його проведення внесено певні корективи організаційного характеру, додаються нові номінації, — повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Участь у конкурсі на місцевому та загальнодержавному рівнях беруть підприємства різних форм власності. Змагаються у шести групах, залежно від середньооблікової чисельності працівників. Переможці на регіональному рівні можуть виборювати перемогу і на загальнодержавному.

Цього року запроваджено номінацію “Кращий працедавець року із забезпечення інвалідів роботою”. Критерії , за якими визначатимуть кращих працедавців, залишилися в основному незмінними. Це – виробництво конкурентоспроможної продукції, величина кількості діючих робочих місць, їх збереження та створення нових, своєчасність виплати зарплатні, повнота сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів та до цільових фондів, результативність роботи щодо бронювання робочих місць для працевлаштування найменш соціально-захищених громадян тощо. Діяльність керівників підприємств оцінюватиметься також по тому, скільки прийнято інвалідів на роботу, якою є кількість створених робочих місць для людей з особливими потребами

Для залучення широкого кола учасників дещо змінено терміни прийому від працедавців конкурсних матеріалів про показники їх річної роботи. Вони прийматимуться до 20 лютого 2004 року, а переможці визначатимуться 1 березня. На початку квітня будуть відомі кращі працедавці на загальнодержавному рівні. Звісно, тим, до кого застосовувалися штрафні санкції за порушення законодавства про працю та зайнятість населення, сподіватися на перемогу не варто.

Будь-яку додаткову інформацію можна одержати в головному управлінні праці та соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації, за адресою: м. Львів, вул. О. Невського, 10. Тел. 72-45-83.

Всеукраїнського конкурсу на звання “Кращий роботодавець року” проводиться з 1999 року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...