Головна » Інше » 8-й Ярмарок кар’єри для молоді відбувся у Львові

8-й Ярмарок кар’єри для молоді відбувся у Львові

8-Й Ярмарок кар’єри для молоді відбувся у Львові під егідою Партнерства сприяння зайнятості.

Організаторами 8-ого Ярмарку кар’єри для молоді є Львівський обласний центр зайнятості та Національний університет „Львівська політехніка”. Співорганізаторами — управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА, Львівський обласний молодіжний центр праці, Західноукраїнський центр „Жіночі перспективи”, Центр підтримки бізнесу-НюБізнет.

Метою проведення Ярмарку було допомогти працедавцям і тим, хто шукає роботу. Організатори також поставили перед собою завдання посприяти працедавцям у вирішенні проблеми з добором кваліфікованих працівників, надати їм кваліфіковані консультації з питань трудового законодавства та законодавства про зайнятість ознайомити їх з банком резюме незайнятого населення, зокрема молодих спеціалістів. Для молоді організатори забезпечили можливість спілкуватися з працедавцями, довідатися про вільні робочі місця, одержати консультацію спеціалістів служби зайнятості.

На прес-конференції за підсумками ярмарку директор Львівського обласного центру зайнятості Юрій Туранський повідомив, що у ярмарку взяли участь 1533 особи, 39 працедавців. 90 осіб, серед яких 10 працедавців, взяли участь у тренінгах, які проводилися під час ярмарку. 65 осіб подали свої резюме для розміщення їх на web-сторінці Ресурсно-інформаційного центру, який існує при Львівському обласному центрі зайнятості. За час проведення Ярмарку Львівським міським центром зайнятості надано понад 600 консультацій з питань працевлаштування та відповідних юридичних аспектів. Понад 2550 осіб отримали консультації від працедавців.1095 осіб подали свої резюме з тим, щоб працедавці його вивчили і, можливо, запропонували роботу. А 369 особам вдалося досягти попередньої домовленості про працевлаштування.

Юрій Туранський повідомив, що під час Ярмарку кар’єри для молоді проводилися тренінги з питань підготовки та успішного проходження співбесіди з працедавцями для населення Львівської області та з питань ефективного добору персоналу, юридичних аспектів менеджменту персоналу, провадження PR-кампаній— для працедавців.

Проректор Львівського національного університету „Львівська політехніка” Василь Козик відзначив, що вимоги працедавців до кадрів, яких вони набирають, стають з кожним роком суворішими. Усі працедавці вимагають від спеціалістів знання свого фаху, володіння навичками роботи на комп’ютері, знання хоча б однієї іноземної мови. Простіше знайти працю тим, хто має досвід роботи. Все частіше працедавці шукають спеціалістів технічних спеціальностей.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...