Головна » Інше » Борис Тарасюк вірить у те, що оцінки Ярослава Кендзьора щодо діяльності міського голови Львова є об’єктивними

Борис Тарасюк вірить у те, що оцінки Ярослава Кендзьора щодо діяльності міського голови Львова є об’єктивними

„Мій колега по Верховній Раді Ярослав Кендзьор є професійним політиком, який все своє життя провів у Львові, тому я вірю в те, що його оцінки є об’єктивними”, — заявив сьогодні на прес-конференції у Львові лідер НРУ народний депутат України Борис Тарасюк, коментуючи ініціативу голови ЛОО НРУ народного депутата Ярослава Кендзьора щодо відставки міського голови Львова Любомиром Буняком.

Щодо власної оцінки діяльності міського голови Львова, Борис Тарасюк сказав, що у даному питанні покладається на думку львів’ян. При цьому він висловив сподівання, що позиція Ярослава Кендзьора є висловленням думки переважної більшості львів’ян.

24 листопада політрада Львівської крайової організації Народного руху України прийняла рішення звернутися до політради представництва блоку „Наша Україна” на Львівщині з проханням розглянути ситуацію, що склалася у Львові, і, зваживши на аргументи НРУ, рекомендувати прийняти рішення щодо можливих дострокових виборів міського голови Львова.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...