Головна » Інше » ЛАЗ реалізує програму розвитку сервісно-збутової мережі

ЛАЗ реалізує програму розвитку сервісно-збутової мережі

Львівський автобусний завод роботу з реалізації програми розвитку сервісно-збутової мережі, – повідомила „Контекст-медіа” прес-служба ЛАЗу.

Метою програми, як зазначено у повідомленні, є забезпечення гарантійного та післягарантійного обслуговування автобусів львівського виробництва. В її рамках ЛАЗ організовує в Україні і Росії склади гарантійних запасних частин і проводить підготовку висококваліфікованих спеціалістів.

На сьогодні підприємство уже відкрило склади в Харкові і Дніпродзержинську, а також Москві, Санкт-Петербурзі, Самарі, Брянську, Красноярську, Новосибірську, Свердловську, Челябінську, Омську.

Львівський автобусний завод належить до найбільших в Україні виробників автобусів. Проектна потужність заводу, за його даними, – 5 тис. автобусів в рік.

2002 року ЛАЗ випустив на 163 автобуси менше, ніж у 2001 р. – 307 автобуси (202 – старих моделей і 105 – нових). Реалізовано було 269 машин (137 по Україні і 132 – в Росії).

2003 року підприємство планує випустити 1200 автобусів. Продати, за даними торгових домів, – мінімум 1160 (160 в Україні і 1000 – в Росії).

70,4% акцій ЛАЗу у жовтні 2001 року на комерційному конкурсі придбало українсько-російське СП ТзОВ „Сіл-Авто”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...