Головна » Інше » Консультативна Рада з питань залучення іноземних інвестицій оголосила результати конкурсу „Інвестор року 2002”

Консультативна Рада з питань залучення іноземних інвестицій оголосила результати конкурсу „Інвестор року 2002”

6 березня у Львові на спеціальному засіданні Консультативної Ради з питань залучення іноземних інвестицій при Львівській облдержадміністрації відбулося підведення підсумків щорічного конкурсу „Інвестор року”.

З числа фіналістів конкурсу були обрані переможці у кількох номінаціях і підномінаціях.

У номінації „Інвестор року: фінансово-кредитна сфера” переміг Кредит Банк (Польща), який вклав в АТ „Кредит Банк” (Україна) 12 млн. 896 тис. 736 дол. інвестицій.

ТзОВ „Борднетц Холдинг” (Німеччина) переміг в номінації „Інвестор року: промисловість” за вклад в ТзОВ „Леоні Ваерінг Системс” в розмірі 6 млн. 256 тис. 233 дол.

У підномінації „Інвестор року: харчова промисловість” кращою стала шведська компанія „ВВН” за інвестицію у ВАТ „Львівська пивоварня” в розмірі 1 млн. 737 тис. 719 дол.

Канадська компанія „Юніверсал Кенедіан Пекеджінг Лтд” перемогла в номінації „Інвестор року: тара та упаковка”, вклавши 508 тис. дол. в СП „Росан-ПАК”.

У підномінації „Інвестор року: деревообробна промисловість” кращою стала польська компанія „Кронопол” за вклад в ДП „КроноЛьвів” на суму 3 млн. 925 тис. 514 дол.

У підномінації „Інвестор року: швейна промисловість” перемогла італійська компанія „Фільо” за 215 тис. 890 дол., вкладених в СП „Лаура”.

І в підномінації „Інвестор року: торгівля, транспортні послуги” канадська компанія „Міст Корпорейшн Інк” стала кращою за інвестицію 475 тис. 828 дол. в ТзОВ „Росан”.

Найвищу відзнаку „Золотий знак Меркурія” отримав голова Львівської ОДА Мирон Янків за значний вклад в економічний розвиток Львівської області, зокрема, що стосується залучення інвестицій.

Конкурс „Інвестор року” проводиться щороку протягом 6 останніх років Львівською торгово-промисловою палатою і Львівською ОДА. Звання „Інвестор року” присуджується іноземним підприємницьким структурам, які здійснюють активну інвестиційну діяльність на території Львівської області, за значний вклад в економіку області, інвестування у пріоритетні сфери економіки, створення нових робочих місць, випуск конкурентноспроможної продукції, реконструкцію виробництва, розвиток територіальної інфраструктури, реінвестування у розширення виробництва.

Консультативна Рада з питань залучення іноземних інвестицій є консультаційно-дорадчим органом з питань співпраці між інвестором, владою і громадськістю. До ради входять близько 40 учасників, які представляють громадські організації, найбільших інвесторів Львівської області, великі підприємства з інвестиціями.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...