Головна » Інше » ЛЬВІВСЬКА ВЛАДА ВПОРЯДКОВУЄ ДІЯЛЬНІСТЬ КОМПАНІЙ КАБЕЛЬНОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

ЛЬВІВСЬКА ВЛАДА ВПОРЯДКОВУЄ ДІЯЛЬНІСТЬ КОМПАНІЙ КАБЕЛЬНОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

У Львівській міській раді створено робочу групу по вивченню роботи компаній кабельного телебачення та впорядкування їхньої діяльності, — повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нещодавно у Львівській міській раді відбулася нарада за участю представника національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Львівській області, юристів, представників з інспекції електрозв’язку Міністерства зв’язку України. На нараді наголошувалось, що міська влада “буде категорично ставити питання про розірвання угод з фірмами, які працюють не в правовому полі”.

Також на нараді було поставлено питання “чому усі оператори кабельного телебачення, за винятком одного, вперто транслюють передачі польською, німецькою, російською мовами, а передачі українською мовою займають у них чи не останнє місце”.

На підставі даних Національної ради направлені листи в обласну адміністрацію, в податкову міліцію і в управління УМВСУ у Львівській області для того, щоб вони вивчили питання законності діяльності тих чи інших операторів кабельного телебачення.

Серед 11 компаній кабельного телебачення, які сьогодні працюють у Львові, лише 5 отримали ліцензії Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Нещодавно у Львові з’явилася ще одна компанія “Маска”, яка, не маючи угоди з органом місцевого самоврядування (згідно Закону про місцеве самоврядування, всі компанії повинні працювати тільки на дольових засадах), веде ретрансляцію телепередач у ряді районів Львова.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...