Головна » Інше » ГУРТОВНЯ „ЄВРОКЕРАМІКА” ПІДПИСАЛА УГОДУ З GÉNIUSZ KERESKEDŐHÁZ KFT ПРО ПРЕДСТАВНИЦТВО У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ГУРТОВНЯ „ЄВРОКЕРАМІКА” ПІДПИСАЛА УГОДУ З GÉNIUSZ KERESKEDŐHÁZ KFT ПРО ПРЕДСТАВНИЦТВО У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Гуртовня „Єврокераміка” (Львів) підписала угоду з угорською фірмою Géniusz Kereskedőház Kft, яка є дилером західноєвропейських виробників сантехніки, про представництво інтересів фірми у Львівській області.

Про це „Контекст” повідомила Львівська Господарча Палата.

Як сказано у повідомленні, підписання угоди відбулося в ході ділової зустрічі представників 26 українських фірм з Києва, Львова, Донецька, Дніпропетровської, Сумської, Харківської, Полтавської, Рівненської, Івано-Франківської, Запорізької та Одеської областей з керівництвом Géniusz Kereskedőház Kft, що відбулася за сприяння Господарчої Палати 31 січня в Ужгороді.

На зустрічі керівництво угорської фірми оголосило про свій намір найближчим часом відкрити у Львові (або ж в одному з найближчих районних центрів) також власне торгове представництво.

За інформацією Господарчої Палати Львова, торговий менеджер Géniusz Kereskedőház Kft підкреслив, що львівський регіон є найбільш привабливим для розміщення капіталів багатьох угорських фірм, але „обережність у перенесенні частини бізнесу в закордонних партнерів викликав, у першу чергу, нещовадній податковий скандал і пов’язаний з цим страйк підприємців біля податкової адміністрації у Львові”.

Гуртовня „Єврокераміка” спеціалізується на торгівлі керамічних і сантехнічних виробів у Львівській області.

Géniusz Kereskedőház Kft представляє продукцію ряду швейцарських, італійських, німецьких, словацьких виробників обладнання для ванних кімнат, сантехнічної продукції, комплексного сантехнічного устаткування, радіаторних кранів тощо.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...