Головна » Інше » БОГДАН ПІХ ВИМАГАЄ ЗА ОБРАЗУ ЧЕСТІ І ГІДНОСТІ 100 ТИС. ГРН. ВІД ФЕДЕРАЦІЇ ВІЛЬНИХ ПРОФСПІЛОК ЛЬВІВСЬКОЇ ЗАЛІЗНИЦІ ТА ВІД ЇЇ ГОЛОВИ

БОГДАН ПІХ ВИМАГАЄ ЗА ОБРАЗУ ЧЕСТІ І ГІДНОСТІ 100 ТИС. ГРН. ВІД ФЕДЕРАЦІЇ ВІЛЬНИХ ПРОФСПІЛОК ЛЬВІВСЬКОЇ ЗАЛІЗНИЦІ ТА ВІД ЇЇ ГОЛОВИ

Начальник Львівської залізниці Богдан Піх подав в Залізничний місцевий суд позов на захист честі і гідності до голови Федерації вільних профспілок Львівської залізниці Тараса Макара та до самої ФВПЛЗ на суму 100 тис. грн. Про це 4 лютого повідомив „Контексту” голова ФВПЛЗ Тарас Макар.

Богдан Піх написав таку позовну заяву у зв‘язку з тим, за словами Тараса Макара, що члени ФВПЛЗ нібито поширюють про нього неправдиву інформацію. „Начальник Львівської залізниці нібито ангел, а ми говоримо про нього, що він порушує законодавство України”, – додав голова ФВПЛЗ.

Тарас Макар також поінформував, що Богдан Піх подав в Залізничний місцевий суд скаргу на рішення президії Федерації вільних профспілок Львівської залізниці про його звільнення із займаної посади за ст. 45 Закону України „Про працю”, згідно з якою профспілка має право такої вимоги, коли керівник порушує законодаство про працю та про профспілки. „Богдан Піх вважає, що нічого не порушував, однак він має право оскаржити рішення профспілкового органу у судовому порядку”, – зазначив голова ФВПЛЗ. Тарас Макар додав, що вони будуть доводити у суді свою правоту.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...