Головна » Інше » МІНЕКОРЕСУРСІВ ПРИПИНИЛО ДІЮ ЛІЦЕНЗІЙ НА УТРИМАННЯ ДЖЕРЕЛ МІНВОД 28 УТРИМУВАЧАМ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

МІНЕКОРЕСУРСІВ ПРИПИНИЛО ДІЮ ЛІЦЕНЗІЙ НА УТРИМАННЯ ДЖЕРЕЛ МІНВОД 28 УТРИМУВАЧАМ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Мінекоресурсів припинило дію ліцензій на утримання джерел мінеральних вод 28 утримувачам у Львівській області, – повідомив „Контекст” заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич.

„Надійшло повідомлення Мінекоресурсів, що на території області 28 утримувачів джерел мінеральних вод залишилися без ліцензії”, – сказав він.

Богдан Матолич зазначив, що причиною для припинення дії ліцензій переважно стало те, що користувачі не продовжили терміну їх дії. Серед інших причин він виділив ще такі, як зміна власника ліцензії і невиконання програмних робіт.

Заступник голови Львівської ОДА не деталізував, хто саме залишився без ліцензії. „Це стосується курортів Моршин, Немирів і Трускавець”, – сказав він.

Усього в Львівській області видано понад 40 ліцензій на користування джерелами мінвод, зазначив в розмові з агентством начальник відділу курортів управління курортів та туризму ОДА Олег Кахновець.

На його думку, більша частина ліцензій, дію яких припинило Мінекоресурсів, буде поновлена, оскільки „кричущих порушень (серед користувачів джерел) не зареєстровано”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...