Головна » Інше » ЛЬВІВЩИНА ЗАПРОПОНУВАЛА НАТО НА БАЗІ НДІ ЛЬВОВА СТВОРИТИ ЦЕНТР З РОЗРОБКИ ПРОГРАМ І РЕКОМЕНДАЦІЙ ДЛЯ ВПК І ВЛАДНИХ СТРУКТУР УКРАЇНИ

ЛЬВІВЩИНА ЗАПРОПОНУВАЛА НАТО НА БАЗІ НДІ ЛЬВОВА СТВОРИТИ ЦЕНТР З РОЗРОБКИ ПРОГРАМ І РЕКОМЕНДАЦІЙ ДЛЯ ВПК І ВЛАДНИХ СТРУКТУР УКРАЇНИ

На базі одного з науково-дослідних інститутів Львова, можливо, буде створено аналітичний Північно-Атлантичного Альянсу (НАТО) з розробки програм і рекомендацій для військово-промислового комплексу та владних структур України. Принаймні таку пропозицію Комітету наукового співробітництва НАТО передав начальник управління промисловості, транспорту і зв’язку Львівської облдержадміністрації Ростислав Сорока.

Як повідомив Ростислав Сорока в інтерв’ю „Контексту”, цю пропозицію Комітету він передав під час візиту 30-31 січня 2002 року в штаб-квартиру НАТО у складі делегації представників регіональних державних адміністрацій України.

На його думку, першими кроками центру повинна стати організація стажування спеціалістів ВПК України на підприємствах ВПК країн НАТО, під час якого вони мають ознайомитися зі стандартами та сучасними вимогами до озброєнь, вивчення методів та технологій проектування, освоєння сучасних інформаційних технологій, розробка і погодження спільних програм.

Рішення щодо пропозиції ЛОДА, за словами Ростислава Сороки, Комітет наукового співробітництва НАТО має повідомити у місячний термін.

Провідними підприємствами ВПК у Львівській області, за інформацією Львівської ОДА, є концерни ЛОРТА та „Електрон”, Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут, НДІ „Еротрон”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...