Головна » Інше » М.ЯНКІВ ЗАВІЗУВАВ УГОДУ З “НАФТОГАЗОМ УКРАЇНИ” ПРО МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРОЗДІЛІВ КОМПАНІЇ ПІДПРИЄМСТВАМИ ОБЛАСТІ

М.ЯНКІВ ЗАВІЗУВАВ УГОДУ З “НАФТОГАЗОМ УКРАЇНИ” ПРО МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРОЗДІЛІВ КОМПАНІЇ ПІДПРИЄМСТВАМИ ОБЛАСТІ

Голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків завізував рамкову угоду з НАК “Нафтогаз України” про здійснення матеріально-технічного забезпечення підрозділів компанії підприємствами Львівської області.

Про це “Контекст” повідомив начальник управління промисловості, транспорту і зв’язку Львівської ОДА Ростислав Сорока.

За його даними, зараз угода перебуває на візуванні у голови НАК “Нафтогаз України” Юрія Бойка.
Двостороннє ж підписання угоди, на думку Ростислава Сороки, відбудеться упродовж лютого, коли Ю.Бойко перебуватиме у Львові на відкритті онкоцентру.

Р.Сорока нагадав, що нещодавно Львівська ОДА підписала угоду про співпрацю з Держкомітетом з питань споживчої політики і стандартизації, а відтак повідомив, що ЛОДА планує з більшістю міністерств, відомств, державних холдингів і компаній підписати подібні угоди, “щоб чітко визначити місце області в державі”.

В рамковій угоді між Львівською ОДА та НАК “Нафтогаз України” задіяні ВАТ “Дрогобицький долотний завод”, ВАТ “Металіст”, ВАТ “Прикарпатпромарматура”, ВАТ “Львівський автобусний завод”, ВАТ “Дрогобицький завод автомобільних кранів”.

Очікується, що дія угоди забезпечить 3% валовий промисловий приріст у Львівській області за рахунок нового товарно-фінансового потоку, який оцінюється у 20-70 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...