Головна » Інше » ПОДАТКОВА МІЛІЦІЯ ДПІ У М. ЛЬВОВІ РОЗПОЧАЛА ВИЛУЧЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКИХ ДОКУМЕНТІВ «КРЕДИТ БАНКУ (УКРАЇНА)»

ПОДАТКОВА МІЛІЦІЯ ДПІ У М. ЛЬВОВІ РОЗПОЧАЛА ВИЛУЧЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКИХ ДОКУМЕНТІВ «КРЕДИТ БАНКУ (УКРАЇНА)»

7 лютого, в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної слідчим відділенням податкової міліції ДПІ у м. Львові по фактах порушень податкового законодавства та зловживання владою або службовим становищем посадовими особами АТ «Кредит Банк (Україна)», слідчо-оперативною группою Головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Львові було розпочато виїмку бухгалтерських документів в АТ «Кредит Банк (Україна)», – повідомила «Контекст» прес-служба ДПА у Львівській області.

У повідомленні сказано, що виїмку розпочато на підставі винесеної постанови, яка була санкціонована прокуратурою Львова.

«З врахуванням того, що посадові особи АТ «Кредит Банк (Україна)» неодноразово не подавали, або подавали не в повному обсязі відповіді та інформації на запити Державної податкової служби та з метою створення належних умов для виконання завдань, покладених на слідчо-оперативну группу, для участі в ній Були залучені працівники спецпідрозділу фізичного захисту ДПА у Львівській області», – зазначила прес-служба ДПА у Львівській області.

Вона наголосила, що згадані заходи проводились в межах чинного кримінального та кримінально-процесуального законодавства, інших нормативних документів, що регламентують повноваження Державної податкової служби.

АТ „Кредит Банк (Україна)” одним з найбільших банків Західної України.
Банк нараховує 18 філій і 27 відділень у 15 областях України та АР Крим.

66,651% акцій „Кредит Банку (Україна)” володіє Kredyt Bank S.A. (Варшава), 28,249% – ЄБРР, 5,100% – українські акціонери.

Статутний капітал банку становить 143 549 тис. грн.

2002 року „Кредит Банк” отримав 1 154 тис. грн. чистого прибутку.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...