Головна » Інше » Готельно-відпочинковий комплекс „Наварія Нова” співпрацюватиме із найбільшою у Польщі мережею готелів „Орбіс”

Готельно-відпочинковий комплекс „Наварія Нова” співпрацюватиме із найбільшою у Польщі мережею готелів „Орбіс”

Готельно-відпочинковий комплекс „Наварія Нова”, що знаходиться у Пустомитівському районі, поблизу Львова, співпрацюватиме із найбільшою у Польщі мережею готелів „Орбіс”. Про відповідну домовленість йшлося сьогодні у Львові на зустрічі директора готельного комплексу „Наварія Нова” Мирона Терлецького з директором готелю мережі „Орбіс” в місті Замостя Марією Бржозовською.

Мирон Терлецький зазначив, що ця співпраця повинна існувати, зокрема, в туристичній галузі, оскільки відстань від Львова до Замостя становить лише 120 км. Співпраця полягатиме у взаєморекламі обох готелів та створенні спільних туристичних програм. Туристам, які зупинилися у готелі „Наварія Нова” і планують далі поїхати до Польщі рекомендуватимуть відвідати один з готелів мережі „Орбіс” і навпаки, гостів „Орбіс” спрямовуватимуть до готелю „Наварія Нова”. Як зазначила Марія Бржозовська, деякі гості її готелю, які є учасниками різноманітних конференцій, їздять до Львова на екскурсії, однак повертаються в цей самий день ввечері. Директор готелю в Замості сказала, що рекомендуватиме їм переночувати в готелі „Наварія Нова”. Вона зазначила, що подібні домовленості вони мають з багатьма закордонними готелями.

Марія Бржозовська також розповіла, що 27 вересня у Замості відзначатимуть День туризму. На свято приїдуть багато туристичних організацій. У ресторані готелю „Орбіс” з цієї нагоди будуть зорганізовані дні української кухні. За її словами, вже організовувалися дні вірменської та японської кухні. Директори готелів домовилися, що українську кухню організують кухарі ресторану „Озеро”, який входить в готельно-відпочинковий комплекс „Наварія Нова”. Марія Бржозовська висловила переконання, що українська кухня користуватимуться великою популярністю.

Марія Бржозовська повідомила, що у мережі готелів „Орбіс” працюють 6500 осіб. Мережа нараховує 56 готелів у 29 містах Польщі. Вона також зазначила, що особливістю готельний мережі „Орбіс” є те, що багато її готелів виникли на основі кам‘яниць, які були відреставровані. Відвідувачами готелів „Орбіс” є переважно поляки (60%). 40% становлять переважно німці та японці. Українці становлять 5% всіх відвідувачів.

Мирон Терлецький розповів про готельний комплекс „Наварія Нова”. У комплекс входять ресторан „Озеро”, який діяв раніше та готель, який відкрився 1 січня 2003 року. У готелі є ресторан „Наварія Нова”. Готель має 20 номерів різного класу комфортності. Ціни за добу становлять від 80 до 190 дол. США. Мирон Терлецький повідомив також, що ще не всі роботи завершені. Цього року на території комплексу з‘явиться відкритий басейн. За 1,5 роки кількість номерів, можливо, буде збільшена.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...