Головна » Інше » Міська влада Львова збирається упорядкувати місця для паркування туристичних автобусів

Міська влада Львова збирається упорядкувати місця для паркування туристичних автобусів

Міська влада Львова збирається упорядкувати місця для паркування туристичних автобусів.

Про це „Контекст-медіа” повідомив начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності та туризму управління економіки Львівської міськради Анатолій Забарило.

Облаштовування місць, за його словами, здійснюватиметься частково з міського бюджету, а частково – за рахунок інвесторів. „В основному, будемо намагатися робити з міського бюджету”, – сказав пан Забарило.

За його словами, вартість облаштування кожного із місць для паркування коливається в залежності від його розташування. „Але це не буде дорого”, – запевнив він.

Розпочати облаштування місць паркування, як повідомив Анатолій Забарило, планується уже найближчим часом. „Фактично, ми вже вийшли на фінішну пряму. Комісія по паркуванню винесе своє остаточне рішення, і це вже буде сигнал для початку певних організаційних робіт”, – сказав він.
„Наступного тижня точно буде комісія по паркуванню. Думаю, що ми це питання закінчимо”, – додав А.Забарило.

Він повідомив, що Державтоінспекція уже передала його відділу перелік місць, де дозволяє облаштувати місця для паркування туристичних автобусів. Йдеться, зокрема, про вул.Мечникова (8 парковочних місць), вул.Винниченка, біля Порохової вежі (5), вул.Театральна, біля Вернісажу (2), пл.Міцкевича, біля Будинку книги (3), вул.Валова,15 (2), пл.Петрушевича (5), пл.Старий Ринок (2), вул.Кривоноса, біля входу у парк Високий замок (5), вул.Стрийська, біля монументу Слави (5).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...