Головна » Інше » „Галнафтогаз” відкрив другий АЗК „ОККО” у Києві

„Галнафтогаз” відкрив другий АЗК „ОККО” у Києві

ВАТ „Концерн Галнафтогаз” (Львів) відкрив ще один, другий за рахунком, автозаправний комплекс „ОККО” у Києві, – повідомили „Контекст-медіа” у компанії.

„29 травня відбулось урочисте відкриття”, – сказали в „Галнафтогазі”.

Нова заправка розташована на просп.Воз’єднання у напрямку до Ленінградської площі.

Нагадаємо, перший у Києві АЗК „ОККО” на 5 заправочних місць „Галнафтогаз” відкрив на Чоколовському бульварі 20 грудня 2002 року. Фінансовим партнером проекту з будівництва заправки виступив ЄБРР. Вартість будівництва і введення АЗК в експлуатацію обійшлася орієнтовно у 900 тис. дол.

«Галнафтогаз» володіє мережею із 64 сучасних АЗК, які працюють під ТМ «ОККО». Загалом же йому належить близько 160 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій і Чернігівській областях, і у Києві.

ВАТ «Концерн Галнафтогаз» створено 30 жовтня 2001 року у Львові шляхом злиття ВАТ «Івано-Франківськнафтопродукт», ВАТ «Закарпатнафтопродукт-Ужгород» та ВАТ «Закарпатнафтопродукт-Хуст». Після проведення компанією 2-ї емісії акцій, яка відбулася у липні-серпні 2002 року, її акціонерами стали ВАТ «Львівнафтопродукт», ВАТ «Вінницянафтопродукт» і ВАТ «Рівненафтобаза».

У 2002 році «Галнафтогаз» отримав 320,1 тис. грн. чистого прибутку (при сумарному доході по компанії у 56 458,9 тис. грн.). Статутний фонд компанії – 120 млн. гривень.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...